3 maanden traject – zorgen voor jezelf & je business

3 maanden traject – zorgen voor jezelf & je business

Follow Your Intuition & Feel Your Flow

Ben jij er klaar voor om lekker in je vel te zitten en met meer energie te ondernemen?

Zorgen voor jezelf & je business is een 3 maanden traject voor zelfstandig ondernemers die met een mooie missie ondernemen. Dit traject bestaat uit groepselementen, 1-op-1 coaching, een uitgebreide live dag (mini retraite) én een online cursus.

Je heb een mooie business opgezet, maar merkt dat je gezondheid niet bovenaan je prioriteitenlijst heeft gestaan. Je bent begonnen met een eigen bedrijf om meer vrijheid te ervaren en te doen waar je echt van aan gaat, maar je hebt het gevoel dat je leeft voor je business i.p.v. dat je business een onderdeel mag zijn van je leven. Ik geloof niet in een one-size-fits-all strategie en daarom is dit traject echt toegespitst op jou, jouw bedrijf en je hele leven.

Het traject is voor ondernemers die merken dat ze op een andere manier willen werken en meer tijd en energie kunnen creëeren, door goed te zorgen voor zichzelf.

Ik hoor van steeds meer ondernemers dat wanneer ze goed voor zichzelf zorgen, dat ze dit ook positief terugzien in hun business en dat gun ik jou ook!

De eerste editie start 25 januari 2021 en ik bied nu deze editie nog aan voor een pilotprijs, met 50% korting!

Renee

Herken jij dit ook?

 • Je bent vaak moe en overprikkeld.
 • Je vind het moeilijk om je onderneming los te laten.
 • Je vind het lastig om pauzes te nemen.
 • Je moet van jezelf iets nuttigs doen, als je niet aan het werk bent.
 • Je bent vaak best streng voor jezelf.
 • Je hebt het gevoel dat je lichaam uit balans is.
Renee

Ben je op zoek naar

 • Meer energie om met plezier en flow te ondernemen?
 • Meer kunnen luisteren naar je intuïtie?
 • Meer rust in je hoofd en je lichaam?
 • Moeiteloos voor jezelf kunnen zorgen, ook in drukke en hectische periodes?
 • Gezonde gewoontes en routines, die bij je passen en echt toepast in het dagelijks leven?
 • Een gezonde en positieve uitstraling, omdat je lekker in je vel zit en zelfverzekerd bent?
 • Vanuit vertrouwen en met aandacht ondernemen?

Wat als je heel eerlijk bent tegen jezelf?

 • Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilt.
 • Je neemt je elke keer weer voor om gezonder te gaan eten of meer te gaan sporten. Maar hoe lang wil jij jezelf nog voor de gek houden?
 • Wat als je zo nog 10 of misschien wel 20 jaar doorleeft? Wat gebeurt er dan?
 • Je business is een middel en niet een doel op zich.
 • Jij bent de motor van je bedrijf. Zorg dat motor goed blijft draaien.
Renee

Welke transformatie maak je door?

Het is een traject, dat gefocust is op persoonlijke ontwikkeling en je business. Het gaat je onwijs veel opleveren en per persoon zal dat ook verschillend zijn. Om je een idee te geven, heb ik een paar voorbeelden op een rijtje gezet:

 • Fysiek
  lekker in je vel, blij met jezelf, meer ontspanning en rust
 • Mentaal (mindset)
  minder twijfels, meer focus en flow (het gevoel dat alles stroomt) in je leven & onderneming
 • Emotioneel (gevoelens en emoties)
  meer zelfvertrouwen, voldaan gevoel en een gevoel van vrijheid
 • Energetisch (energie)
  meer energie, meer positiviteit en weten waar je energie van krijgt en waar het op weglekt
 • Spiritueel
  veel creatiever, meer vertrouwen in jezelf en makkelijker uit je comfortzone stappen

En in het algemeen echt gelukkiger. Het is een investering in jezelf én in je bedrijf!

Stel je eens voor dat je gewoontes hebt ontwikkeld, die echt afgestemd zijn op jou en daardoor moeiteloos toepast, ook in drukke periodes. Gewoontes die ervoor zorgen dat je je gelukkiger voelt, lekker in je vel zit en meer energie hebt, waardoor je met meer plezier ondernemen.

Waarschijnlijk weet je wel dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is en misschien vertel je in je werk zelfs wel aan anderen hoe belangrijk het is. En misschien weet je zelfs wel hoe je goed voor jezelf kan zorgen, alleen is het vooral een kwestie van doen.

Tijdens dit traject ligt de focus op doen. Je gaat ervaren hoe je met kleine aanpassingen in je leven goed voor jezelf kunt zorgen. En hoe het voelt, als je dat doet.

Goed voor jezelf zorgen kan op heel veel verschillende manieren. De kunst is om te vinden wat er bij jou past.

“Goede energie
is het halve werk”

Hoe ziet het 3 maanden traject eruit?

Stel je eens voor dat je meer energie overhoudt om je bedrijf nog succesvoller te maken terwijl je jezelf niet voorbijloopt.

Tijdens het traject ligt de focus echt op jou. Dus hoe het traject er inhoudelijk precies uit gaat zien, weet ik nog niet. Ik geloof niet in een one-size-fits-all strategie. Er zijn wel een aantal onderwerpen die ik belangrijk vind, als het gaat over zorgen voor jezelf:

 • voeding, beweging, slaap, hormonen
 • fysieke oefeningen
 • emoties
 • mindset & mindfulness
 • meditatie
 • stress & angst
 • ritme & regelmaat
 • energie

Ik kan je ook een idee geven met deze vragen:

 • Welke voeding/ beweging/ slaaproutine past er bij mij?
 • Hoe kan ik mijn voedingspatroon/beweging/slaaproutine inzetten binnen mijn onderneming?
 • Hoe kan ik mijn hormonen meer in balans krijgen?
 • Welke mindset heb ik over mezelf/ mijn onderneming/ de dingen die ik doe?
 • Hoe kan ik omgaan met negatieve gedachten over mezelf/ negatieve reacties van klanten?
 • Waar gaat mijn energie en tijd naartoe en waar wil ik mijn energie aan geven?
 • Hoe kan ik omgaan met mijn emoties?

 

Renee

Praktische informatie

Maandag 25 januari start het groepstraject. Let op, de prijs is nu extra laag, omdat het een pilotprijs is. Na deze ronde, komt deze prijs nooit meer terug.

 • Aan het begin van het traject krijg je een live sessie van 3 uur, waarin we helemaal de diepte in gaan en echt kijken waar jij behoefte aan hebt en waar we de komende 3 maanden aandacht aan besteden.
 • Vervolgens krijg je 7 online sessies van elk 1 uur, waarin we dieper ingaan op de onderwerpen die we tijdens de eerste sessie naar voren zijn gekomen. Verder bespreken we nieuwe inzichten en obstakels die je in de loop van het traject tegenkomt.
 • Tijdens het traject ga je flinke stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid. Ik vind het belangrijk dat je alles kunt halen uit het traject en de begeleiding. Daarom kan je mij tijdens het traject altijd mailen en berichten sturen via WhatsApp, met vragen, gedachten, onzekerheden, struggels, overwinningen en successen! Op die manier hoef je niet vast te blijven zitten, maar kan je echt stappen zetten!
 • Toegang tot de besloten Facebook-community waar je in contact kan komen met de andere deelnemers. Ook deel ik hier regelmatig extra inzichten en praktische tips!
 • Een online cursus met 10 modules, met de kennis en opdrachten om lekker in je vel te zitten en meer energie te krijgen.
 • BONUS: Tussen de online sessies door, komen er ook 3 hele leerzame online masterclasses met interessante sprekers!
 • BONUS: Tijdens het traject is er een LIVE dag, een soort mini retraite, waarin je heel veel gaat leren over jezelf!
 • BONUS: De Instagram cursus Your Food, Your Energy t.w.v. 87,- euro, met een uitgebreid werkboek, waarin je leert hoe je een voedingsplan op kunt stellen, die helemaal bij jou past.

De investering voor dit traject is €397,- exclusief btw. Dit is een pilot prijs van 50% korting en zal na deze ronde niet meer terugkomen. Voor deze ronde heb ik 7 plekjes.

Mooie woorden van andere ondernemers

Dit traject is nog gloednieuw, dus er zijn nog geen reviews, maar dit zeggen eerdere klanten over een soortgelijke samenwerking met mij:

Robin van der Aa

“Ik was benieuwd waar Renée me nog specifiek mee kon helpen, omdat ik op zich al best wat weet. Soms moet je dingen vaker horen voor ze binnenkomen. Juist ook omdat er zoveel informatie is, is het in het begin een beetje overweldigend. Doordat ik ook al wat meer er mee bezig ben, hielp ze me nog een stap verder. Ik vond het heel fijn dat ze me heel gericht hielp en ook hele concrete tips gaf waar ik meteen mee aan de slag kon! ?

En wat ook fijn is, is dat Renée aangaf om een paar dingen te kiezen waar ik als eerst mee aan de slag ga, omdat het anders dus best overweldigend is. Zodat ik het ook echt volhoud. Ik vond het ook een hele goede dat ze mijn gedrag spiegelde. Door te zeggen: wat adviseer jij je coachees altijd? Ga dat zelf ook doen! Vaak weet je dingen namelijk wel, maar doe je ze zelf niet altijd. Daar heb je meestal toch echt iemand anders voor nodig om je daarbij te helpen. Super fijn!

Ik zou de begeleiding van Renée aanbevelen aan mensen die graag gezonder willen eten, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en wat nu wel of niet ‘goed’ is en het overweldigend vinden. Om op een laagdrempelige en makkelijke manier gezonder met voeding bezig te zijn, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost! ?

Renée heeft super veel waardevolle kennis over voeding. Soms kan je hele voedingsschema veranderen als een grote uitdaging voelen, maar Renée helpt je om het stap voor stap te doen en houdt het ook heel praktisch.”

Robin van der Aa
Life coach

Jeanet van den Engh

“Ik heb even getwijfeld om te starten met de begeleiding van Renée, omdat ze een stuk jonger is dan ik. Maar al snel merkte ik dat ze heel vernieuwend is en op een andere manier naar onderwerpen kijkt, wat juist heel interessant is.

Het is een drukke en veel vragende tijd. Door een andere kijk heeft Renée me geleerd hoe ik hiermee om kan gaan. En hoe ik mijn verantwoordelijkheid kan nemen voor het gehele plaatje, zoals mijn leefstijl en het nemen van rust.

Tijdens de begeleiding ben ik me van heel veel bewust geworden. Naast bewustwording ben ik ook heel veel gaan doen. Door de tools, inzichten en duidelijke uitleg van Renée, kon ik dit echt helemaal op mijn eigen manier doen.

Ik heb geleerd om beter mijn tijd in te delen en niet alles hapsnap te doen. Ook heb ik geleerd om meer rust te nemen. Ik heb een gezin en dan komt mijn onderneming altijd op nummer twee. Dat is soms moeilijk, maar dan is het extra belangrijk om bewuste keuzes te maken.

Ondanks dat Renée jong is, heeft ze al zoveel inzicht. Ze is breed geïnteresseerd, ze kan over veel onderwerpen meepraten en met heel veel diepgang. Ze is echt een aanrader voor iedereen die open minded is en opzoek is naar vernieuwende inzichten. Wat ik ook heel belangrijk vind: naast dat Renée heel serieus kan zijn, heeft ze ook humor. Er zijn veel onverwachte momenten geweest met humor. Dat maakt de begeleiding ook nog eens leuk!”

Jeanet van den Engh
Vitaliteitscentrum Zuid

“Voordat ik had besloten om langs te gaan bij Renée, had ik de angst dat ik mijn voedingspatroon totaal moest omgooien en daardoor mijn motivatie zou verliezen. Maar deze angst was al snel weg en tijdens het gesprek merkte ik dat het veel meer over gedrag en bewustwording ging, dan over voeding.

Ik heb heel veel inzichten gekregen over wat voeding voor me doet. Ik heb geleerd wat mijn ritme en cyclus van het nemen van voeding is, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het anders te doen. Hierdoor ben ik langzaam aan het afvallen. Ik merkte dat dit eigenlijk niet meer mijn hoofddoel is en dat beter voor mezelf zorgen veel belangrijker is. De inzichten werken nog steeds door en zijn life changing.

Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die gestopt is met roken of aan het stoppen is. En ook aan vrouwen die druk zijn, zich echt willen verdiepen in zelfliefde en voor zichzelf zorgen naar een next level willen brengen. Als je dat wilt, dan moet je bij Renée zijn.”

Rianne
Ondernemer

renee

Mijn verhaal

Zelf heb ik ervaren hoe het is om jezelf te vergeten, te verliezen en geen energie meer te hebben. Ik dacht dat het prima met me ging en dat het normaal was om me zo te voelen. Eind 2019 merkte ik dat het niet goed ging en heb ik mijn eigen adviezen opgevolgd: ik ben beter voor mezelf gaan zorgen.

Ik wist al heel goed dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, door bijvoorbeeld:

 • de tijd nemen om te ontspannen
 • te eten en drinken wat bij je past
 • genoeg te bewegen
 • een slaapritme te hebben
 • bewust te worden van je mindset
 • om te leren gaan met emoties
 • fysieke oefeningen te doen
 • te mediteren,
 • spiritueel te ontwikkelen
 • en af en toe helemaal niets te doen.

Ik kon het heel goed vertellen aan anderen, maar paste het zelf niet toe. Nu ik dat wel doe en elke dag bezig ben met mijn eigen energie:

 • ben ik meer in het hier en nu
 • leef ik meer vanuit aandacht en intuïtie
 • en doe ik wat er op dit moment bij mij past

En ik kan je vertellen dat ik een stuk gelukkiger ben met mezelf en alles om mij heen. Ik heb het gevoel dat alles meer stroomt en dat precies de juiste dingen op het juiste moment komen en dat gun ik jou ook!

Aanmelden

Klaar om beter voor jezelf te zorgen en vol energie te ondernemen?

Dit is het moment om deel te nemen aan dit groepstraject! Het is een heftige tijd, waarin veel wordt verwacht van je energie en het is dan juist de tijd om ook goed voor jezelf te zorgen. Als jij dat ook zo voelt, stuur me dan een berichtje, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek, zodat we zeker weten dat er een wederzijdse match is en dat je past binnen deze groep vrouwen.

Heb je nog vragen of weet je niet of het nu de juiste tijd is, stuur dan ook een berichtje! Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en we kunnen dan sparren wat voor jou goed is. Daar zal ik ook heel eerlijk in zijn!

Veel gestelde vragen

Wanneer start het traject?

Nadat we elkaar hebben gesproken in een kennismakingsgesprek en er een wederzijdse match is, kan je direct starten met het traject!

Wat is de investering?

De investering voor het 3 maanden groepstraject is €397,- exclusief btw. Dit is een pilot prijs en zal hierna niet meer terugkomen.

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 3 termijnen betalen van €137,- exclusief btw.

Zijn de kosten voor dit traject zakelijk aftrekbaar?

Ja, de kosten voor dit traject zakelijk aftrekbaar.

Voor wie is het traject geschikt?

Het traject is voor vrouwelijke ondernemers die niet zomaar zijn gestart zijn met een business, maar echt impact maken en mensen helpen met hun onderneming. Het is een traject voor vrouwelijke ondernemers die weten dat het leven niet alleen uit werken bestaat en meer vanuit vertrouwen, flow en intuïtie willen ondernemen en leven.

Ik ben zelf coach/ diëtist, dus weet al veel over gedrag, mindset en gezondheid, is het dan interessant voor mij?  

Vaak weten we heel goed wat gezond is en kunnen we het goed vertellen aan anderen, maar de kennis en vaardigheden toepassen op onszelf, vinden we vaak toch nog lastig. Daarom denk ik dat het voor iedereen waardevol is om echt tijd voor jezelf te nemen en samen te kijken naar je gezondheid.

Ik heb al eerder een traject/ advies/ plan gevolgd, maar ik heb mijn resultaten niet behaald. Heeft het zin om dit te doen?

Ik denk dat dit traject echt anders is dan de trajecten/ adviezen of plannen die je eerder hebt gevold. Maar ik denk dat je zelf het beste weet of het iets voor je is of niet. Je kan natuurlijk altijd een kennismakingsgesprek aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of dit traject bij je past.

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden.

Hoeveel tijd kost het me om dit traject te volgen?

Het eerste gesprek duurt 3 uur en daarna heb je ongeveer elke twee weken een online 1-op-1 gesprek van een uur, die je helemaal zelf kunt plannen. Er zijn 3 masterclasses, die je eventueel ook kunt terugkijken en één live dag. Verder ga je natuurlijk wel aan de slag met opdrachten, maar hoe lang je daarmee bezig bent heb je helemaal zelf in de hand. Het is echt een investering in jezelf en in je business. Je krijgt er heel veel energie en tijd voor terug! Na 3 maanden ben je jezelf onwijs dankbaar dat je dit hebt gedaan.

Twijfel je of heb je andere vragen?

Stuur dan een berichtje naar: info@reneevanburk.nl of plan een kennismaking door een bericht te sturen via het contactformulier op deze pagina.