Create Your Lifestyle Energy Mindset Traject

Create your Lifestyle, Energy & Mindset Traject

Ben jij er klaar voor om met meer energie te ondernemen?

Creëer een leefstijl die echt bij je past. Denk hierbij aan je voedingspatroon, beweging, slaap en stress.

Creëer je eigen energie, door een gezonde leefstijl, maar ook door goed met je energie om te gaan.

Creëer een mindset die jou meer energie geeft en ervoor zorgt dat je bewuste keuzes maakt in je onderneming.

Herken jij dit ook?

 • Je hebt te weinig energie om te sporten, gezonde maaltijden klaar te maken en leuke dingen te doen naast je onderneming, omdat je al je energie in je business stopt.
 • Je hebt vaak geprobeerd om je gewoontes te veranderen, maar in drukke periodes hou je de nieuwe gewoontes niet vol.
 • Je bent veel bezig met het behalen van doelen voor je onderneming, maar vergeet daarbij je eigen gezondheid.
 • Je staat altijd voor iedereen klaar, maar vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen.
 • Je vindt het lastig om je onderneming los te laten en bent er eigenlijk altijd mee bezig.
 • Je vergeet in een drukke periode weleens te eten, te drinken en te bewegen. Je bent er niet trots op, maar je hebt oprecht het gevoel dat je geen tijd hebt om pauze te nemen.

Wat als je heel eerlijk bent tegen jezelf?

 • Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilt.
 • Je neemt je elke keer weer voor om gezonder te gaan eten of meer te gaan sporten. Maar hoe lang wil jij jezelf nog voor de gek houden?
 • Wat als je zo nog 10 of misschien wel 20 jaar doorleeft? Wat gebeurt er dan?
 • Je business is een middel en niet een doel op zich.
 • Jij bent de motor van je bedrijf. Zorg dat motor goed blijft draaien.

Ben je op zoek naar

 • Meer energie om met plezier te ondernemen én om leuke dingen te doen, naast je onderneming?
 • Moeiteloos voor jezelf kunnen zorgen, ook in drukke en hectische periodes in je leven en onderneming?
 • Gezonde gewoontes en routines, die bij je passen en daardoor echt gaat toepassen in je leven?
 • Een gezonde en positieve uitstraling, omdat je lekker in je vel zit en zelfverzekerd bent?
 • Nieuwe inzichten en persoonlijke ontwikkeling om verder te kunnen groeien in je leven en onderneming?
 • Persoonlijke groei op een holistische manier en echt helemaal afgestemd op jou?

“Awareness is all about restoring your freedom to choose what you want
instead of what your past imposes on you.”

– Deepak Chopra

Stel je eens voor dat je meer energie overhoudt om je bedrijf nog succesvoller te maken terwijl je jezelf niet voorbijloopt.

In het traject gaan we samen aan de slag met een leefstijl, die helemaal bij jou past, met als doel:

 • Meer energie & plezier
 • Meer zelfvertrouwen & veerkracht
 • Meer kennis & inzicht
 • En meer rust, ritme & regelmaat

Ik geloof erin dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je meer impact kunt maken met je onderneming en daardoor nog meer mensen kunt helpen. Er wordt niet voor niets gezegd: Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt.

Er zitten natuurlijk nog veel meer voordelen aan het zorgen voor jezelf. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, word je bijvoorbeeld:

 • Creatiever
 • Productiever
 • Meer gefocust
 • Gezonder
 • Liever voor jezelf
 • Intuïtiever

Tijdens het traject krijg je niet alleen kennis, je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met je voeding, leefstijl, mindset, hormonen, focus, manier van werken en nog veel meer, zodat je ervaart wat het met je doet en wat er wel en niet bij je past. Op die manier kan je echt een duurzame manier van ondernemen creëren, die je ook op drukke momenten in je leven kunt toepassen.

Hoe ziet het 3 maanden traject eruit?

Je kan elk moment instappen. Let wel op, de prijs is nu extra laag, omdat het een pilotprijs is. Wanneer de prijs verander, weet ik nog niet, maar pak nu zeker je kans!

 • Aan het begin van het traject krijg je een live kick-start sessie van 3 uur, waarin we helemaal de diepte in gaan en echt kijken waar jij behoefte aan hebt en waar we de komende 3 maanden aandacht aan besteden.
 • Tijdens het traject krijg je nog 7 online sessies van elk 1 uur, waarin we dieper ingaan op de onderwerpen die we tijdens de kick-start sessie naar voren zijn gekomen. En bespreken we nieuwe inzichten en obstakels die je in de loop van het traject tegenkomt.
 • Het is een intensief programma, waar je echt de diepte in gaat en flinke stappen gaat zetten in je persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid. Ik vind het belangrijk dat je alles kunt halen uit het traject en de begeleiding. Daarom kan je mij tijdens het traject altijd mailen met vragen, gedachten, onzekerheden, struggels, overwinningen en successen! Op die manier hoef je niet vast te blijven zitten, maar kan je echt stappen zetten!
 • BONUS: De instagramcursus Your Food, Your Energy t.w.v. 87,- euro, met een uitgebreid werkboek, waarin je leert hoe je een voedingsplan op kunt stellen, die helemaal bij jou past.

De investering voor dit traject is €730,- exclusief btw. Dit is een pilot prijs en dit jaar (2020) heb ik nog maar 5 plekjes vrij voor deze prijs. Na dit jaar verloopt de pilot prijs en zal de prijs verhoogd worden. 

Dit traject is gloednieuw, dus er zijn nog geen reviews, maar dit zeggen eerdere klanten over een soortgelijke samenwerking met mij:

Jeanet van den Engh

“Ik heb even getwijfeld om te starten met de begeleiding van Renée, omdat ze een stuk jonger is dan ik. Maar al snel merkte ik dat ze heel vernieuwend is en op een andere manier naar onderwerpen kijkt, wat juist heel interessant is.

Het is een drukke en veel vragende tijd. Door een andere kijk heeft Renée me geleerd hoe ik hiermee om kan gaan. En hoe ik mijn verantwoordelijkheid kan nemen voor het gehele plaatje, zoals mijn leefstijl en het nemen van rust.

Tijdens de begeleiding ben ik me van heel veel bewust geworden. Naast bewustwording ben ik ook heel veel gaan doen. Door de tools, inzichten en duidelijke uitleg van Renée, kon ik dit echt helemaal op mijn eigen manier doen.

Ik heb geleerd om beter mijn tijd in te delen en niet alles hapsnap te doen. Ook heb ik geleerd om meer rust te nemen. Ik heb een gezin en dan komt mijn onderneming altijd op nummer twee. Dat is soms moeilijk, maar dan is het extra belangrijk om bewuste keuzes te maken.

Ondanks dat Renée jong is, heeft ze al zoveel inzicht. Ze is breed geïnteresseerd, ze kan over veel onderwerpen meepraten en met heel veel diepgang. Ze is echt een aanrader voor iedereen die open minded is en opzoek is naar vernieuwende inzichten. Wat ik ook heel belangrijk vind: naast dat Renée heel serieus kan zijn, heeft ze ook humor. Er zijn veel onverwachte momenten geweest met humor. Dat maakt de begeleiding ook nog eens leuk!”

Jeanet van den Engh
Vitaliteitscentrum Zuid

“Voordat ik had besloten om langs te gaan bij Renée, had ik de angst dat ik mijn voedingspatroon totaal moest omgooien en daardoor mijn motivatie zou verliezen. Maar deze angst was al snel weg en tijdens het gesprek merkte ik dat het veel meer over gedrag en bewustwording ging, dan over voeding.

Ik heb heel veel inzichten gekregen over wat voeding voor me doet. Ik heb geleerd wat mijn ritme en cyclus van het nemen van voeding is, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het anders te doen. Hierdoor ben ik langzaam aan het afvallen. Ik merkte dat dit eigenlijk niet meer mijn hoofddoel is en dat beter voor mezelf zorgen veel belangrijker is. De inzichten werken nog steeds door en zijn life changing.

Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die gestopt is met roken of aan het stoppen is. En ook aan vrouwen die druk zijn, zich echt willen verdiepen in zelfliefde en voor zichzelf zorgen naar een next level willen brengen. Als je dat wilt, dan moet je bij Renée zijn.”

Rianne
Ondernemer

Robin van der Aa

“Ik was benieuwd waar Renée me nog specifiek mee kon helpen, omdat ik op zich al best wat weet. Soms moet je dingen vaker horen voor ze binnenkomen. Juist ook omdat er zoveel informatie is, is het in het begin een beetje overweldigend. Doordat ik ook al wat meer er mee bezig ben, hielp ze me nog een stap verder. Ik vond het heel fijn dat ze me heel gericht hielp en ook hele concrete tips gaf waar ik meteen mee aan de slag kon! ?

En wat ook fijn is, is dat Renée aangaf om een paar dingen te kiezen waar ik als eerst mee aan de slag ga, omdat het anders dus best overweldigend is. Zodat ik het ook echt volhoud. Ik vond het ook een hele goede dat ze mijn gedrag spiegelde. Door te zeggen: wat adviseer jij je coachees altijd? Ga dat zelf ook doen! Vaak weet je dingen namelijk wel, maar doe je ze zelf niet altijd. Daar heb je meestal toch echt iemand anders voor nodig om je daarbij te helpen. Super fijn!

Ik zou de begeleiding van Renée aanbevelen aan mensen die graag gezonder willen eten, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en wat nu wel of niet ‘goed’ is en het overweldigend vinden. Om op een laagdrempelige en makkelijke manier gezonder met voeding bezig te zijn, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost! ?

Renée heeft super veel waardevolle kennis over voeding. Soms kan je hele voedingsschema veranderen als een grote uitdaging voelen, maar Renée helpt je om het stap voor stap te doen en houdt het ook heel praktisch.”

Robin van der Aa
Life coach

Léona Bogaert

“Voorheen las ik online veel over voeding, maar het is heel fijn om met iemand in gesprek te gaan die je kunt vertrouwen en waarvan je weet dat de informatie die je krijgt goed is. Via via had ik hele goede verhalen gehoord over de begeleiding van Renée. Ik wist dat ik mijn eigen ding mocht gaan doen en had er eigenlijk heel veel zin in.

Ik had hele hoge verwachtingen, maar ze zijn alsnog overtroffen. De ervaring was heel positief. Wat ik vooral heel fijn en goed vind, is dat ik me heel erg op m’n gemak voel en alles bespreekbaar kan maken. Ik denk dat dat één van de eerste stappen is wanneer je met iemand zo’n proces aangaat. Dat je heel erg gerust bent en voelt dat iemand naar je luistert en daar echt iets mee doet. Het voelt heel persoonlijk niet een soort van programma wat je op iedereen loslaat. Het is heel erg opgemeten persoonlijke hulp en dat vind ik bijzonder en heel goed dat het kan.

Wat ik ook goed vond, is dat we het over veel meer onderwerpen hebben gehad, dan alleen over voeding. Zo heb ik veel geleerd over hormonen en supplementen, maar ook dat ik kan genieten van eten, geen strikt dieet hoef te volgen en toch resultaat zie. Ik heb geleerd hoe ik in verschillende omstandigheden toch kan kiezen voor bewuste keuzes. En ook als ik cheat, dat ik me er niet slecht over voel, omdat het wel al beter gaat. Je kan de kennis op elk moment weer gebruiken. Dat vind ik heel fijn.

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen, die zich beter in hun lichaam wil voelen, die wil afvallen, maar voornamelijk blijer wil zijn met zichzelf. Ik vind het leuk dat Renée ook wat jonger is. Vaak kom je terecht bij een ouder iemand die soms anders tegen dingen aankijken dan een andere generatie, maar bij Renée had ik gelijk het idee dat we op dezelfde lijn zaten. Ik krijg altijd nieuwe positieve energie van ons contact om door te gaan en weer een stapje naar een beter en gezonder leven te zetten!”

Léona Bogaert 
Student

 

Leuk dat je er bent!

Hoi, ik ben Renée van Burk en ik coach vrouwelijke ondernemers op het gebied van voeding, leefstijl, mindset & energie. Samen creëren we helemaal een manier van ondernemen, die echt bij je past, zodat je vol energie en liefde voor jezelf, kunt genieten van je leven en onderneming. En daardoor nog meer impact kan maken, op je eigen manier. Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die heel veel energie in hun bedrijf stoppen en heel veel mensen helpen. Maar een keerzijde daarvan is dat je zo ontzettend veel energie in je bedrijf stopt en zoveel mensen aan het helpen bent, dat je helemaal jezelf voorbijloopt en niet goed voor jezelf zorgt. En als je lang zo doorgaat, heb je zo weinig energie, dat je niemand meer kan helpen en dat is onwijs zonde en onnodig!

Daarom help ik mijn klanten, op een holistische manier, beter voor zichzelf te zorgen. Want wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor anderen zorgen. Het klink zo cliché, maar ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik was zo hard aan het werk, dat ik niet meer doorhad hoe ik me voelde en wat er allemaal mogelijk was. Door een stap terug te nemen, “niets doen momentjes” in te lassen en mijn gezondheid serieus te nemen, heb ik ervaren dat het echt heel belangrijk is om voor mezelf te zorgen. Je gezondheid is natuurlijk altijd belangrijk, maar al helemaal wanneer je een eigen onderneming!

Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. En daarom denk ik dat het onwijs waardevol is om samen uit te zoeken hoe je vol energie kunt ondernemen. Ik zou het onwijs tof vinden om samen met jou dit te onderzoeken en het leven te creëren dat echt bij jou past, zodat je vanuit een gezonde basis de dingen kunt doen, die jij belangrijk vindt.

Aanmelden

Klaar om vol energie te ondernemen?

Je kan elk moment beginnen met het traject, maar als je deze hele pagina hebt gelezen denk ik dat het nu de tijd voor je is om te starten! Als jij dat ook zo voelt, stuur me dan een berichtje, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek, zodat we zeker weten dat er een wederzijdse match is!

Heb je nog vragen of weet je niet of het nu de juiste tijd is, stuur dan ook een berichtje! Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en we kunnen dan sparren wat voor jou goed is. Daar zal ik ook heel eerlijk in zijn!

Veel gestelde vragen

Wanneer start het traject?

Nadat we elkaar hebben gesproken in een kennismakingsgesprek en er een wederzijdse match is, kan je direct starten met het traject!

Wat als ik geen ondernemer ben maar wel geïnteresseerd?

Dit traject is ook voor niet ondernemers! Neem dan zeker contact op en laat weten dat je geen ondernemer bent, dan krijg je een speciale prijs!

Wat is de investering?

De investering voor het Create your Lifestyle, Energy & Mindset Traject is €730,- exclusief btw. Dit is een pilot prijs en ik heb dit jaar (2020) nog maar 5 plekjes vrij voor deze prijs. In 2021 zal de prijs omhoog gaan.

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 3 termijnen betalen van €247,- exclusief btw.

Zijn de kosten voor dit traject zakelijk aftrekbaar?

Ja, de kosten voor dit traject zakelijk aftrekbaar.

Voor wie is het traject geschikt?

Het traject is voor ondernemers met een serieuze business of serieuze businessplannen. En ondernemers die niet zomaar zijn gestart met een business, maar echt impact (willen) maken en mensen (willen) helpen met hun onderneming.

Ik ben zelf coach/ diëtist, dus weet al veel over gedrag, mindset en gezondheid, is het dan interessant voor mij?  

Vaak weten we heel goed wat gezond is en kunnen we het goed vertellen aan anderen, maar de kennis en vaardigheden toepassen op onszelf, vinden we vaak toch nog lastig. Daarom denk ik dat het voor iedereen waardevol is om echt tijd voor jezelf te nemen en samen te kijken naar je gezondheid.

Ik heb al eerder een traject/ advies/ plan gevolgd, maar ik heb mijn resultaten niet behaald. Heeft het zin om dit te doen?

Ik denk dat dit traject echt anders is dan de trajecten/ adviezen of plannen die je eerder hebt gevold. Maar ik denk dat je zelf het beste weet of het iets voor je is of niet. Je kan natuurlijk altijd een kennismakingsgesprek aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of dit traject bij je past.

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden.

Hoeveel tijd kost het me om dit traject te volgen?

Het eerste gesprek duurt 3 uur en daarna heb je ongeveer elke twee weken een online 1-op-1 gesprek van een uur, die je helemaal zelf kunt plannen. Verder ga je natuurlijk wel aan de slag met opdrachten, maar hoe lang je daarmee bezig bent heb je helemaal zelf in de hand. Het is echt een investering in jezelf en in je business. Na 3 maanden ben je jezelf onwijs dankbaar dat je dit hebt gedaan.

Twijfel je of heb je andere vragen?

Stuur dan een berichtje naar: info@reneevanburk.nl of plan een kennismaking door een bericht te sturen via het contactformulier op deze pagina.