Self-care Traject Webinar

3 maanden traject

Ben jij er klaar voor om beter voor jezelf te zorgen?

Heel tof dat je je hebt aangemeld voor de masterclass!

Ik vond het echt mega leuk om te doen en ik hoop dat je er veel uitgehaald hebt!

Wat ik altijd merk is dat ik heel enthousiast word van een webinar, maar het daarna moeilijk vind om de kennis die ik heb opgedaan, toe te passen in het dagelijks leven. Daarom zorg ik er zelf ook altijd voor dat ik een coach heb, die mij helpt om echt in actie te komen!

Als jij ook in actie wilt komen en echt stappen wilt zetten om beter voor jezelf te zorgen, dan heb ik een heel tof aanbod voor je!

Renee
Mijn voedingsplan online cursus

Herken jij dit ook?

 • Je hebt te weinig energie om te sporten, gezonde maaltijden klaar te maken en leuke dingen te doen.
 • Je hebt vaak geprobeerd om je gewoontes te veranderen, maar in drukke periodes hou je de nieuwe gewoontes niet vol.
 • Je bent veel bezig met het behalen van doelen, maar vergeet daarbij je eigen gezondheid.
 • Je staat altijd voor iedereen klaar, maar vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen.
 • Je vindt het lastig om je werk of onderneming los te laten en bent er eigenlijk altijd mee bezig.
 • Je vergeet in een drukke periode weleens te eten, te drinken en te bewegen. Je bent er niet trots op, maar je hebt oprecht het gevoel dat je geen tijd hebt om pauze te nemen.
Renee

Ben je op zoek naar

 • Meer energie en plezier?
 • Moeiteloos voor jezelf kunnen zorgen, ook in drukke en hectische periodes?
 • Gezonde gewoontes en routines, die bij je passen en daardoor echt gaat toepassen in je leven?
 • Een gezonde en positieve uitstraling, omdat je lekker in je vel zit en zelfverzekerd bent?
 • Nieuwe inzichten en persoonlijke ontwikkeling om verder te kunnen groeien?
 • Persoonlijke groei op een holistische manier en echt helemaal afgestemd op jou?
Renee

Stel je eens voor dat je meer energie hebt en lekker in je vel zit

In het webinar heb je geleerd om in flow vragen te beantwoorden, door eerst een oefening te doen om uit je hoofd, in je lichaam te gaan en vanuit daar antwoorden op te schrijven.

De beslissing om dit traject te volgen, mag je ook op deze manier doen. Pak eventueel nog even je lijstje erbij.

 • Welk cijfer geef jij jezelf nu op het gebied van zorgen voor jezelf?
 • Wil je hier verandering in brengen?
 • Waarom wil je beter voor jezelf zorgen?

Ga even goed zitten en check even bij jezelf in, door diep in en uit te ademen en eventueel op je handen te gaan zitten.

Stel jezelf dan de vraag:

 • Past dit traject bij mij om beter voor mezelf te gaan zorgen?

En het eerste antwoord dat dan te binnenschiet is je antwoord!

“Awareness is all about restoring your freedom to choose what you want
instead of what your past imposes on you.”

– Deepak Chopra

Hoe ziet het 3 maanden traject eruit?

Tijdens het traject ligt de focus echt op jou. Dus hoe het traject er inhoudelijk precies uit gaat zien, weet ik nog niet. Ik geloof niet in een one-size-fits-all strategie. Er zijn wel een aantal onderwerpen die ik belangrijk vind, als het gaat over zorgen voor jezelf:

 • voeding, beweging, slaap, hormonen
 • fysieke oefeningen
 • emoties
 • mindset & mindfulness250
 • meditatie
 • stress & angst
 • ritme & regelmaat
 • energie

Ik kan je ook een idee geven met deze vragen:

 • Welke voeding/ beweging/ slaaproutine past er bij mij?
 • Hoe kan ik mijn hormonen meer in balans krijgen?
 • Welke gedachten heb ik over mezelf/ mijn werk/ de dingen die ik doe?
 • Hoe kan ik omgaan met negatieve gedachten over mezelf?
 • Waar gaat mijn energie en tijd naartoe en waar wil ik mijn energie aan geven?
 • Hoe kan ik omgaan met mijn emoties?

Dit zijn een aantal voorbeelden van wat zorgen voor jezelf je kan opleveren:

 • Fysiek
  gezonder lichaam, meer ontspanning en een gewicht dat bij je past
 • Mentaal (mindset)
  minder twijfels, meer focus en flow (het gevoel dat alles stroomt)
 • Emotioneel (gevoelens en emoties)
  minder schommelingen, meer voldaan gevoel en meer zelfvertrouwen
 • Energetisch (energie)
  meer energie, meer positiviteit en weten waar je energie van krijgt en waar het op weglekt
 • Spiritueel
  veel creatiever, meer vertrouwen en doen wat bij je past
renee

Praktische informatie

Dit is een tijdelijke aanbieding en komt hierna niet meer terug!

 • Eerste sessie van 2 uur
  Waar we dieper ingaan op de 7 stappen, ik nog meer vragen ga stellen en adviezen geef die helemaal afgestemd zijn op jou, zodat je echt beter voor jezelf gaat zorgen
  t.w.v. 120,- euro
 • 7 sessies van 45 minuten (1x in de 2 weken)
  Waarin we nog verder verdiepen, je nog meer motivatie, inspiratie en energie krijgt en er echt een gewoonte van maakt om beter voor jezelf te zorgen
  t.w.v. 420,- euro
 • Online cursus: Your Food, Your Energy
  Met ALLE informatie om een voedingspatroon te ontwikkelen, dat helemaal bij je past.
  t.w.v. 87,- euro
 • BONUS: Onbeperkt online contact
  Tijdens het traject mag je mij altijd mailen met vragen, gedachten, onzekerheden, struggels, overwinningen en successen! Het is een traject waar je echt de diepte in gaat en flinke stappen gaat zetten in je persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid. Ik vind het belangrijk dat je alles kunt halen uit het traject en de begeleiding. Op die manier hoef je niet vast te blijven zitten, maar kan je echt stappen zetten!
 • BONUS: Self-care pakket
  Een speciaal self-care pakket, met allemaal producten, waardoor zorgen voor jezelf echt een feetje wordt!

De investering voor dit traject is normaal  €627,- en nu tijdelijk €347,-
Ik heb maar 5 plekjes vrij voor deze prijs. 

Dit dit zeggen eerdere klanten over een soortgelijke samenwerking met mij:

Jeanet van den Engh

“Ik heb even getwijfeld om te starten met de begeleiding van Renée, omdat ze een stuk jonger is dan ik. Maar al snel merkte ik dat ze heel vernieuwend is en op een andere manier naar onderwerpen kijkt, wat juist heel interessant is.

Het is een drukke en veel vragende tijd. Door een andere kijk heeft Renée me geleerd hoe ik hiermee om kan gaan. En hoe ik mijn verantwoordelijkheid kan nemen voor het gehele plaatje, zoals mijn leefstijl en het nemen van rust.

Tijdens de begeleiding ben ik me van heel veel bewust geworden. Naast bewustwording ben ik ook heel veel gaan doen. Door de tools, inzichten en duidelijke uitleg van Renée, kon ik dit echt helemaal op mijn eigen manier doen.

Ik heb geleerd om beter mijn tijd in te delen en niet alles hapsnap te doen. Ook heb ik geleerd om meer rust te nemen. Ik heb een gezin en dan komt mijn onderneming altijd op nummer twee. Dat is soms moeilijk, maar dan is het extra belangrijk om bewuste keuzes te maken.

Ondanks dat Renée jong is, heeft ze al zoveel inzicht. Ze is breed geïnteresseerd, ze kan over veel onderwerpen meepraten en met heel veel diepgang. Ze is echt een aanrader voor iedereen die open minded is en opzoek is naar vernieuwende inzichten. Wat ik ook heel belangrijk vind: naast dat Renée heel serieus kan zijn, heeft ze ook humor. Er zijn veel onverwachte momenten geweest met humor. Dat maakt de begeleiding ook nog eens leuk!”

Jeanet van den Engh
Vitaliteitscentrum Zuid

“Voordat ik had besloten om langs te gaan bij Renée, had ik de angst dat ik mijn voedingspatroon totaal moest omgooien en daardoor mijn motivatie zou verliezen. Maar deze angst was al snel weg en tijdens het gesprek merkte ik dat het veel meer over gedrag en bewustwording ging, dan over voeding.

Ik heb heel veel inzichten gekregen over wat voeding voor me doet. Ik heb geleerd wat mijn ritme en cyclus van het nemen van voeding is, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het anders te doen. Hierdoor ben ik langzaam aan het afvallen. Ik merkte dat dit eigenlijk niet meer mijn hoofddoel is en dat beter voor mezelf zorgen veel belangrijker is. De inzichten werken nog steeds door en zijn life changing.

Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die gestopt is met roken of aan het stoppen is. En ook aan vrouwen die druk zijn, zich echt willen verdiepen in zelfliefde en voor zichzelf zorgen naar een next level willen brengen. Als je dat wilt, dan moet je bij Renée zijn.”

Rianne
Ondernemer

Robin van der Aa

“Ik was benieuwd waar Renée me nog specifiek mee kon helpen, omdat ik op zich al best wat weet. Soms moet je dingen vaker horen voor ze binnenkomen. Juist ook omdat er zoveel informatie is, is het in het begin een beetje overweldigend. Doordat ik ook al wat meer er mee bezig ben, hielp ze me nog een stap verder. Ik vond het heel fijn dat ze me heel gericht hielp en ook hele concrete tips gaf waar ik meteen mee aan de slag kon! ?

En wat ook fijn is, is dat Renée aangaf om een paar dingen te kiezen waar ik als eerst mee aan de slag ga, omdat het anders dus best overweldigend is. Zodat ik het ook echt volhoud. Ik vond het ook een hele goede dat ze mijn gedrag spiegelde. Door te zeggen: wat adviseer jij je coachees altijd? Ga dat zelf ook doen! Vaak weet je dingen namelijk wel, maar doe je ze zelf niet altijd. Daar heb je meestal toch echt iemand anders voor nodig om je daarbij te helpen. Super fijn!

Ik zou de begeleiding van Renée aanbevelen aan mensen die graag gezonder willen eten, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en wat nu wel of niet ‘goed’ is en het overweldigend vinden. Om op een laagdrempelige en makkelijke manier gezonder met voeding bezig te zijn, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost! ?

Renée heeft super veel waardevolle kennis over voeding. Soms kan je hele voedingsschema veranderen als een grote uitdaging voelen, maar Renée helpt je om het stap voor stap te doen en houdt het ook heel praktisch.”

Robin van der Aa
Life coach

Léona Bogaert

“Voorheen las ik online veel over voeding, maar het is heel fijn om met iemand in gesprek te gaan die je kunt vertrouwen en waarvan je weet dat de informatie die je krijgt goed is. Via via had ik hele goede verhalen gehoord over de begeleiding van Renée. Ik wist dat ik mijn eigen ding mocht gaan doen en had er eigenlijk heel veel zin in.

Ik had hele hoge verwachtingen, maar ze zijn alsnog overtroffen. De ervaring was heel positief. Wat ik vooral heel fijn en goed vind, is dat ik me heel erg op m’n gemak voel en alles bespreekbaar kan maken. Ik denk dat dat één van de eerste stappen is wanneer je met iemand zo’n proces aangaat. Dat je heel erg gerust bent en voelt dat iemand naar je luistert en daar echt iets mee doet. Het voelt heel persoonlijk niet een soort van programma wat je op iedereen loslaat. Het is heel erg opgemeten persoonlijke hulp en dat vind ik bijzonder en heel goed dat het kan.

Wat ik ook goed vond, is dat we het over veel meer onderwerpen hebben gehad, dan alleen over voeding. Zo heb ik veel geleerd over hormonen en supplementen, maar ook dat ik kan genieten van eten, geen strikt dieet hoef te volgen en toch resultaat zie. Ik heb geleerd hoe ik in verschillende omstandigheden toch kan kiezen voor bewuste keuzes. En ook als ik cheat, dat ik me er niet slecht over voel, omdat het wel al beter gaat. Je kan de kennis op elk moment weer gebruiken. Dat vind ik heel fijn.

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen, die zich beter in hun lichaam wil voelen, die wil afvallen, maar voornamelijk blijer wil zijn met zichzelf. Ik vind het leuk dat Renée ook wat jonger is. Vaak kom je terecht bij een ouder iemand die soms anders tegen dingen aankijken dan een andere generatie, maar bij Renée had ik gelijk het idee dat we op dezelfde lijn zaten. Ik krijg altijd nieuwe positieve energie van ons contact om door te gaan en weer een stapje naar een beter en gezonder leven te zetten!”

Léona Bogaert 
Student

 

Boom

Hoi, ik ben Renée

Hoi! Ik ben Renée van Burk en woon al bijna mijn hele leven in Den Haag. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk en richtte ik me vooral op plantaardige voeding. In mijn eigen praktijk heb ik veel geleerd en ik heb heel veel verschillende mensen mogen begeleiden. Alleen liep ik steeds tegen hetzelfde aan. Ik had het gevoel dat ik mijn cliënten niet echt goed kon helpen en uiteindelijk merkte ik ook dat ikzelf helemaal niet zo gelukkig was.

Natuurlijk hadden mijn klanten veel aan mijn adviezen en gesprekken en had ik een fijn leven, maar ik miste iets.

In de loop van de jaren heb ik mijn aanpak dan ook steeds bijgeschaafd en heb ik mezelf steeds meer ontwikkeld op meer vlakken, dan alleen voeding, omdat ik aan alles voelde dat we samen veel meer kunnen bereiken.

En ik gaf niet alleen advies, ik ben mijn eigen adviezen ook zelf gaan opvolgen. Elke dag ben ik bezig om beter voor mezelf te zorgen. Met de kennis en ervaring die ik heb als holistische voedingscoach en als mens, weet ik zeker dan we samen kunnen vinden wat je zoekt.

Door een holistische en persoonlijke aanpak ontwikkelen we samen gewoontes die echt bij jou, je leven, werk/onderneming passen, waardoor jij weer kunt genieten. En meer kunt luisteren naar je gevoel en intuïtie.

Ook ik heb het niet alleen gedaan. Samen ontdekken wat er bij je past is veel leuker en dat gun ik jou ook!

Aanmelden

Klaar om jezelf op nummer 1 te zetten?

Als je jezelf hebt gevraagd of dit traject bij je past en je antwoord was “ja” en je voelt aan alles dat jij nu de tijd mag nemen voor jezelf? Stuur me dan een bericht, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Heb je nog vragen of weet je niet of het nu de juiste tijd is, stuur dan ook een berichtje! Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en we kunnen dan sparren wat voor jou goed is. Daar zal ik ook heel eerlijk in zijn!

Wil je gelijk een afspraak maken om te starten? Dat is ook helemaal goed! Laat dat dan weten in het bericht en dan plannen we snel een afspraak in!

Veel gestelde vragen

Wanneer start het traject?

Wanneer dat jou uitkomt! Voor deze prijs kan je je alleen t/m maandag 24 januari 2021 aanmelden. Je kan daarna gelijk beginnen!

Waar vinden de 1-op-1 sessies plaats?

Je bent welkom in de praktijk in Den Haag, Appelstraat 22 of we kunnen de sessies online doen.

Wat is de investering?

De investering voor het traject is normaal 627,- euro en nu tijdelijk voor 347,- euro. Dit is echt een tijdelijke prijs. Bedenk je vooral wat het je oplevert en hoe dankbaar je toekomstige zelf gaat zijn!

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 3 termijnen betalen van 117,- euro.

Ik heb al eerder een traject/ advies/ plan gevolgd, maar ik heb mijn resultaten niet behaald. Heeft het zin om dit te doen?

Ik denk dat dit traject echt anders is dan de trajecten/ adviezen of plannen die je eerder hebt gevold. Maar ik denk dat je zelf het beste weet of het iets voor je is of niet. Je kan natuurlijk altijd een kennismakingsgesprek aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of dit traject bij je past.

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden.

Hoeveel tijd kost het me om dit traject te volgen?

Het eerste gesprek duurt 2 uur en daarna heb je ongeveer elke twee weken een 1-op-1 gesprek van 45 minuten, die je helemaal zelf kunt plannen. Verder ga je natuurlijk wel aan de slag met opdrachten, maar hoe lang je daarmee bezig bent heb je helemaal zelf in de hand. Het is echt een investering in jezelf en je gezondheid. Na 3 maanden ben je jezelf onwijs dankbaar dat je dit hebt gedaan.

Twijfel je of heb je andere vragen?

Stuur dan een berichtje naar: info@reneevanburk.nl of plan een kennismaking door een bericht te sturen via het contactformulier op deze pagina.