Your Food, Your Energy

Creëer een voedingspatroon die echt bij je past, waardoor je met meer energie kunt genieten van je leven en onderneming.

Renee
Mijn voedingsplan online cursus

Herken jij dit ook?

 • Je hebt vaak geprobeerd om gezonder te eten, maar het lukt niet om het vol te houden.
 • Je staat altijd voor iedereen klaar, maar vindt het moeilijk om de tijd voor jezelf te nemen.
 • Je hebt aan het einde van de dag te weinig energie om een gezonde maaltijd klaar te maken, omdat je alle energie in je business stopt.
 • Je wil zelf kunnen bepalen wat je eet en wil geen dieet volgen.
 • Je hebt het vaak te druk om uitgebreid na te denken over wat je gaat eten en kiest daarom vaak voor een snelle, ongezondere maaltijd.
 • Je hebt een haat- liefde verhouding met eten en zit niet altijd lekker in je vel.

You don’t have to cook fancy or complicated masterpieces
– just good food from fresh ingredients.

– Julia Child

Renee

Ben je op zoek naar

 • Meer energie om met plezier te ondernemen én om leuke dingen te doen, naast je onderneming?
 • Gezonde keuzes kunnen maken, ook in drukke en hectische periodes in je leven en onderneming?
 • Richtlijnen waarmee je eigen, persoonlijke voedingsplan kunt creëren, die helemaal afgestemd op jouw fysieke en mentale behoefte?
 • Een gezonde uitstraling, omdat je gezonde voeding eet en alle vitaminen en mineralen eet die je nodig hebt?
 • Een liefdevolle en positieve mindset over voeding?
 • Een voedingspatroon dat echt bij jou past en meer langdurige energie geeft?

Ja, ik doe mee!

Mijn voedingsplan online cursus

Dit ga je leren in de cursus

In deze cursus deel ik al mijn kennis over het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, die je echt bij je past en waar je langdurig energie van krijgt. En natuurlijk echt kunt toepassen in je leven.

Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag eten, want ik denk niet dat je voeding kan verdelen in goed en slecht. Je mag zelf ervaren wat goed is voor jouw lichaam en wat voeding met je doet.

Je leert wél om echt een plan op te stellen wat bij jou lichaam past en waar je echt behoefte aan hebt. Zodat je in stressvolle periodes gezonde keuzes kunt maken. Hoe heerlijk zou het zijn als je echt energie krijgt van je voeding?

Het is jammer dat veel ondernemers niet altijd de tijd nemen om gezond te eten. Want je wordt er niet alleen energieker van, maar ook:

 • positiever
 • productiever
 • rustiger

Ook krijg je een gezondere uitstraling en minder hormonale schommelingen. Dit zijn een aantal voordelen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer, die je zelf mag gaan ervaren!

Dit levert de Instagram cursus jou op

+ Je leert hoe je bewuste voedingskeuzes kunt maken, die echt bij je passen.
+ Je ontdekt hoe jouw voedingspatroon er nu uitziet en leert en hoe je dat kunt veranderen.
+ Je leert hoe je je voedingspatroon kunt veranderen op een manier die echt bij je past en daardoor ook vol te houden is in stressvolle periodes.
+ Je leert waar je energie van krijgt en waar je op kunt letten als je voedingskeuzes maakt.
+ Je verbetert je relatie met voeding, waardoor je met plezier met kunt genieten van eten, zonder schuldgevoel.
+ Je krijgt de kennis en tools om jouw persoonlijk voedingsplan op te stellen.

Zo zit de cursus in elkaar

De cursus bestaat uit 10 onderwerpen, verdeeld over 10 dagen. Je hebt er natuurlijk vrij in hoe lang je over de cursus doet. Wanneer je de cursus hebt gekocht, krijg je direct toegang tot de volledige cursus. Daarna heb je 1 jaar toegang tot de cursus.

De cursus bestaat uit heel veel filmpjes met kennis en voorbeelden. En je krijgt een heel uitgebreid werkboek, met extra uitleg en opdrachten.

Dit zijn de onderwerpen van de cursus:

Dag 1 – Eet- en drinkdagboek
Dag 2 – Mindset
Dag 3 – Bedanken & jouw waarom
Dag 4 – Doelen stellen & visualiseren
Dag 5 – Kennis over voeding
Dag 6 – Meten = weten
Dag 7 – Voedingsadviezen
Dag 8 – Voedingsschema
Dag 9 – Plannen
Dag 10 – Langdurig resultaat

Boom

Hoi ik ben Renée!

Ik help vrouwelijke ondernemers een leefstijl te creëren die echt bij hen past, zodat ze met meer energie en liefde voor zichzelf kunnen genieten van hun leven en onderneming. Voeding is daar een heel belangrijk onderdeel van. En ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een gezonde basis hebt, je meer energie krijgt, positiever bent en rustiger blijft, ook in stressvolle periodes.

Tijdens de opleiding tot diëtist heb ik alles geleerd over voeding. En tijdens het begeleiden van heel veel verschillende mensen in mijn diëtistenprakrijk heb ik veel mensen mogen helpen om samen een voedingspatroon en leefstijl te creëren, die echt bij hen past. Daarnaast ben ik zelf ook bezig met mijn eigen voedingspatroon en voel ik heel goed aan wat ik nodig heb en wat er in mijn lichaam gebeurt.

Door al deze ervaring heb ik veel kennis opgedaan hoe je je voedingspatroon kunt veranderen en ervoor kunt zorgen dat je echt energie kunt krijgen van je voeding.

Ik zie gezond leven niet als iets ingewikkelds of tijdrovends. Wanneer je een voedingspatroon hebt gecreëerd die echt bij je past, is het niet ingewikkeld en hou je juist meer tijd en energie over.

Dit is wat klanten zeggen over de cursus:

Léona Bogaert

“De cursus gaat natuurlijk over voeding, maar ik vind het heel goed dat ik tijdens de cursus ook stil heb gestaan bij mijn eigen gedachtes. Hoe ik eet, wat ik eet en wat de reden daarachter is.

Ik vind het heel leerzaam dat je heel veel handvatten krijgt, zodat je het allemaal zelf leert doen. Tijdens de cursus heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik de kennis kan toepassen wanneer ik in een andere situatie zit. Het feit dat je het op andere situaties en andere tijden in je leven kunt toepassen en dat je heel erg gestimuleerd wordt zelf na te denken over hoe je bezig bent en waar je mee bezig bent, vind ik heel waardevol.

De cursus is heel duidelijk ingericht en ik kan alles goed terugvinden. Dat maakt het makkelijk om er mee bezig te zijn. Het is fijn om het op mijn eigen tempo te kunnen volgen en op mijn eigen manier.

Wanneer ik het gevoel heb dat ik de controle verlies en geen ritme heb, dan pak ik de cursus er weer bij. Aangezien ik nu geleerd heb wat het is om een gezond ritme te hebben, merk ik het dit snel en kan ik mijn eigen nieuwe voedingsschema samenstellen wat bij mijn situatie in die periode past. Hoe speciaal is dat!”

Léona Bogaert 
Student

Renee

Praktische zaken

De cursus Your Food, Your Energy wordt binnen een besloten Instagram account gegeven. Je hebt daarom een Instagram account nodig om deel te nemen. Wanneer je een ticket hebt gekocht voor de cursus, gaat het proces als volgt:

 1. Je krijgt een bevestigingsmail met de naam van de besloten Instagram.
 2. Je gaat naar het account en stuurt een vriendschapsverzoek.
 3. Je maakt een screenshot van de bevestigingsmail en stuurt deze in een chatbericht aan het account.
 4. Je wordt binnen 24 uur toegelaten en je kunt direct beginnen!

De investering voor de Your Food, Your Energy cursus is €87,- exclusief btw.

Ja, ik doe mee!

Veel gestelde vragen

Wanneer start de cursus?

Zodra je de cursus gekocht hebt, kan je direct beginnen!

Wat is de investering?

De investering voor de cursus Your Food, Your Energy is €87,- exclusief btw. Elke keer bekijk ik weer opnieuw de prijs, dus ik kan geen garanties geven over de prijs in de toekomst.

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor ondernemers die meer energie willen halen uit voeding en willen leren hoe ze dit stap voor stap kunnen doen. Eet wat bij je past en krijg de energie om impact te kunnen maken met je onderneming.

Ik ben zelf coach/ diëtist, dus weet al veel over voeding, gedrag, mindset en gezondheid, is het dan interessant voor mij?

Vaak weten we heel goed wat gezond is en kunnen we het goed vertellen aan anderen, maar de kennis en vaardigheden toepassen op onszelf, vinden we vaak toch nog lastig. Daarom denk ik dat het voor iedereen waardevol is om echt tijd voor jezelf te nemen en ook je eigen voedingspatroon weer eens te bekijken.

Hoelang heb je toegang tot de cursus?

Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus.

Hoeveel tijd kost het me om dit traject te volgen?

Ongeveer in 2 uur heb je alle filmpjes bekeken, dat is ongeveer 12 minuten per dag. Daarnaast kan je zelf kiezen hoe lang je de tijd wilt nemen om de opdrachten te maken. Ik raad je wel echt aan om daar de tijd voor te nemen. Want kennis is leuk, maar het is pas iets waard als je er iets mee doet!

Twijfel je of heb je andere vragen?

Twijfel je of heb je andere vragen? Stuur dan een berichtje naar: info@reneevanburk.nl

Klaar om vol energie te ondernemen?

Ja, ik doe mee!